Lovaochsaraikenya!

Kategori: Allmänt

Nu har vi landat h'är i Kenya och spenderat våra två första dagar med att försöka göra oss hemma här på internatet. Vi landade här fredag morgon och efter att ha spenderat två och en halv timma på flygplatsen, för att få ordning på visum och borttappade bagage kunde vi äntligen hoppa på bussen som tog oss hit till internatet. De två senaste dagarna har vi tagit mest lugnt, fått våra rum, försökt lära oss så många namn som möjligt, vilket inte är helt lätt. Men alla verkar super trevliga och schyssta! Igår gick vi till Junction vilket är ett köpcentrum som ligger 5 minuters gångväg härifrån för att fixa simkort till mobilen och andra nödvändigheter som skolmaterial, schampoo osv. Dock var kön till att köpa simkort galet lång vilket resulterade i att vi bestämde oss för att gå och fika istället. Om ni vill äta en gaaaalet god citronmarängpaj gå till Art café, sååååå god! På kvällen, eller kväll och kväll klockan 17 hade vi BBQ vid poolen och satt sedan vid en brasa och snicksnackade. Det är galet vad fort det blir mörkt här, när klockan är 19 så är det kolsvart.

Idag hade vi vår första skoldag, dock inga lektioner utan mest info, vi fick träffa vår mentor, fick scheman och namnlekar i massor. Vi har även fått en mer ordentlig rundvandring både på skolan och internatområdet. Bilder kommer, vi lovar! Nu ska vi iväg och spela volleyboll och sedan förhoppningsvis fåt vi gå iväg till Junction och fixa simkort till våra snabba telefoner, önska oss lycka till!Vi hörs!

Hejdå! Nu har vi tagit våra sista fotsteg på svensk mark och sitter nu på planet, först mot Amsterdam och sedan vidare mot Kenya och Nairobi! Ahhhhh! Vi hörs där!!!

Upp