Lovaochsaraikenya!

Högskoleprov och kräkningar plus annat kul

Usch, vilka helvetes dagar. Har nog aldrig mått så dåligt som jag har gjort de senaste dygnen, Men nu är det över. Eller förhoppningsvis iallafall. Det är nämligen vissa som fått en släng av sjukdomen igen men håller alla mina tummar och tår att jag slipper det.

 

Idag var det dags för högskoleprov. Från halv elva till kvart över sex satt vi och plågades. Trodde verkligen inte att jag skulle klara av det när jag inatt vaknade upp med en sådan feberfrossa att min pyjamaströja var så blöt av svett att jag bokstavligen kunde vrida ur den. Men imorse, efter lite mat i magen, var jag piggare, mådde som tur var bra och var redo för att skriva prov i sex timmar - eller så redo som man kan bli... Är så imponerad över de tappra som kom och skrev provet med feber och magont från fanders. Lite komiskt var det ändå när en spyhink ställdes ut precis i utanför klassrummet, då man inte fick lämna klassrummet (inte ens för att kräkas). Men som tur var behövdes inte den användas.

 

Efter provet bestämde jag, Filip, Wilma och Emelie oss för att fira att vi 1. har överlevt magsjukan samt 2. vi har gjort högskoleprovet. Så vi åkte till Lavington Mall för att äta på Art. Och oj, vilken mysig, rolig och god kväll det blev.

 

 

 

28 mars 2015 20:55 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas