Lovaochsaraikenya!

HEJSOMMAR & SÃ…NT

Lova och jag hade verkligen världens mysstund igår på Impala. Vi hade först tänkt träna, men sen insåg vi att det var en halv timme till middag, så vi bestämde att vi istället skulle gå ett par varv. Vi pratade bland annat om vad vi ska göra i höst för att ha något kul att se fram emot och vi bestämde att vi ska resa till någon mysig stad. Vi pratade om Paris eller Barcelona och bara myssa, äta frukost och fika på massa mysiga uteserveringar gå runt och bara vara. ÅÅ det vore verkligen drömmigt bra. Vi kände lite att vi måste ta igen lite tid efter det här året i och med att vi inte spenderat så mycket tid tillsammans..... ;))) Sen pratade vi även om sommaren. Trots att det kommer bli helt oförståligt jobbigt att lämna Kenya, lämna internatet och lämna alla vänner, så längtar jag verkligen till sommaren. Det är trots allt få saker som slår svensk sommar. I sommar vill jag.....

 

 

Äta massa låååånga och gooooda frukostar. Utomhus.

Åka till cirka världens mysigaste plats, Lovas underbara farmor i Nynäshamn. Och bara göra såndana där mysiga saker, cykla, spela mängdvis med Fia och kvällsdoppa, morgondoppa <3

 

Åka till Gotland. Åka till min Alva. Åå, jag älskar att vara där med Alva och hennes familj.

 

SEGLA. Segla i veckor med Lovas familj. Kan vara bland det absolut härligaste som finns.

 

Åka ännu mer båt. Ann och Pappa, kommer ni ihåg vad ni lovade innan jag åkte? Jag kommer ihåg... :))

 

Åka till mitt älskade Västkusten. Träffa min familj, ta 1000 kvällsdopp, Marstrand, äta hamburgare av hamburgekungen. Grejer det.

 

Umgås med Alva. Helst varje dag och ta igen all den tid vi har varit ifrån varandra under detta år. ÅÅÅÅ. Spelar ingen roll vad jag gör med henne, vi behöver inte göra någonting alls och det kan vara det absolut mysigaste jag vet.

 

Sen vill jag bara göra allt det där andra också. Tälta, laga massa god mat, äta massa god mat med, glasss i Strömma, mysa på Lovas brygga med ljus och prata och längta tillbaka till vårt år här, baddaaa, hela tiden, morgon, kväll. Och framför allt, umgås med min familj och vänner där hemma. Jag saknar er.

Sen kommer ju visserligen stora delar av min sommar bestå av jobb. Men det gör inte så mycket, jag älskar ju att jobba där.

 

18 mars 2015 06:59 | Tankar |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas