Lovaochsaraikenya!

En händelselös men ack så mysig söndag

Nu har ännu en vecka flugit förbi. VIlket tyvärr även innebär att det är ännu färre veckor kvar. Nej, vill inte tänka på det. Men vet ni vad som händer nästa vecka? Vi får påsklov och då är vi ett gäng som åker på världens häftigaste resa. Är inte riktigt säker på exakt allt vi ska göra, men vet trots allt att det kommer att bli väldigt väldigt bra. Vet iallafall att vi bland annat ska "river rafta" på Nilen, få "uppleva" Rwandas huvudstad Kigali och höjdpunkten på hela resan - besöka bergsgorillorna i Rwanda. Och ett annt plus som gör denna resa ännu lite bättre är att min mamma kommer ner och ska följa med. Tänk, det är mindre än en vecka tills jag får krama om henne igen!

 

Söndag idag. Har verkligen inte åstadkommit mycket. Satt på brunchen som vanligt i flera timmar. Så mysigt att bara sitta (eller ligga i sofforna, rättare sagt) där och prata och prata. Vid tolv förflyttade jag min trötta, utslagna och kraftlösa (japp, det är meningen att ni ska tycka synd om mig nu) kropp från soffan "vid brunchen" till min säng. Och där har jag spenderat ungefär hela dagen. Dock har jag faktikst inte legat och degat hela dagen. Utan Emelie kom till mig strax efter tolv för att ha "pluggdejt". Vi behöver dock inte nämna att jag inte kom igång med pluggandet fören fyra. Jag kan ju försöka att skylla det på att jag forfarande inte är 100 % kry.

 

Snubblade över denna bild idag. Tagen första kvällen på Mount Kenya och woow vad jag älskar den. Alla är bara så himla söta. Dessutom gillar jag personerna på denna bild så mycket att det knappt är klokt. (Speciellt Päran såklart ;))

 

29 mars 2015 20:44 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas