Lovaochsaraikenya!

Torsdag den 14 maj

Låter denna bild på Degolas symbolisera dagens skoldag. Ändå ganska underhållande, spännande och lärorik. Och ja, jag pratar tvårtomspråket. Nej, men vetande att alla i Sverige har röd dag idag och slipper den hemska skolan samtidigt som man själv sitter och skriver nationella i spanska och har genomgångar om organsik kemi gör inte livet roligare. Dock var inte spanska nationella inte lika hemskt som jag föreställt mig och denna skrivdel gick över förväntan. Dessutom ska vi kanske inte klaga om lediga dagar hit och dit i och med att vi slutar sisådär två veckor innan alla andra i Sverige.

 

När Sara och jag poolade under vårt hål, slog det mig hur mycket, extremt mycket plugg vi har kvar dessa två veckor. Håller vekligen på att drunkna i allt som blodkärlssystem, oxideringstal, motströmsprinciper och novellanalyser heter. Så Sara och jag bestämde oss för att efter skolan åka iväg för att ha en "pluggfika". Och fika blev det, men biologiböckerna förblev liggande i väskan under hela cafebesöket. BRA JOBBAT LOVA & SARA! Istället för pluggande pratade vi om hur det ska kännas att lämna detta, och kom fram till att det rent ut sagt känns ruttet. De 10 månader som alltid kännts som en oändlig tid är ju faktiskt snart slut. För nu är det endast drygt 2 veckor kvar på denna fantastiska upplevelse och äventyr. Endast 18 dagar kvar tills jag sitter på ett plan påvåg till Sverige igen. Vill fortfarande inte tänka och bearbeta dessa tankar, så tänker sluta här innan jag min ögon faktiskt börjar tåras, och skjuta upp det till en annan gång.

 

Tillbaka till något roligare. Eller roligt och roligt - kanske än tolkningsfråga. Men jag vill att ni kollar på bilderna här ovan en gång till. Ser ni något speciellt? Det gör iallafall jag. För idag är en unik dag för jordens historia. Så fram med era anteckningsblock och kalendrar vänner. Idag är dagen som Lova Linnea Lennartsdotter Skoglund bär en polo för första gången i hela sitt liv. Jag vet, imponerande va? Har hela mitt liv varit så emot polotröjor för att jag har tyckt att det känns som man ska strypas så fort man trär plagget över halsen. Men igår köpte jag minsann en liten rackare på Mr. Price och jag trivs bättre än fisken i vattnet i den..

 

Och ja, det var väll denna torsdag. Hoppas verkligen på sol imorgon så vi kan poola hela dagen lång, innan vi på kvällen åker iväg till J's som enligt säkra källor ska var Nairobis bästa hamburgeställe! Pangdag kommer det bli.

 

 

 

 

14 maj 2015 21:23 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas