Lovaochsaraikenya!

Svar på kommentar (rimkung, vet)

Hörrni, vet ni vad? Vi har fått en kommentar!!! Så tänkte ta och svara på den här - sååå let's go.

"Hej, jättefin blogg! Ska åka till Kenya efter sommaren och undrar vad ni har för "kenya-mobiler" och hur ni gjorde med er vanliga mobl, frös ni det abonnemanget och om ni gjorde det, varför är det smart? :) Kram kram" 

Först och främst - woow vad jag är avundsjuk på dig som har hela detta underbara året framför dig! Är det okej om jag följer med i resväskan? 

Okej till frågan - Min kenya-mobil är en gammal nokia, som inte fungerar till så mycket annat än att ringa på,  som låg och skräpade hemma. Perfekt alltså. Vet även att många köpte en billig telefon här eller i Sverige på vilken Clas Ohlson/Elgiganten som helst för kanske en hundalapp. Att frysa abonnemanget är en bra idé. Dum som jag är frös jag ej mitt abonnemang till min vanliga telefon, men det är en mycket bra ide i och med att du då inte behöver betala för abonemanget. Så tipstips är att frysa det om möjligt!

Två mysiga bilder från helikopterplattan som egentligen inte ahr något med inlägget att göra men vill bara upp med så mycket bilder som möjligt som inte har kommit upp här innan

 

 

31 maj 2015 17:41 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas