Lovaochsaraikenya!

Sista helgen

Säger som vanligt - shitobananas vilken fenomenalt bra helg! Som Sara skrev i förra inlägget åkte vi till Mambo för att äta middag en sista gång. Eller åt middag gjorde jag direkt inte, utan tog den godaste passionsfruktsjuicen i världshistorien och min absoluta favoritglass. Mörk choklad, kanel och chilli-glass. Låter kanske som en udda kombo, men det mina vänner ska jag berätta att det ej är. Himmelriket i glassform.

Utestället för kvällen var VIneyard och som vanligt blev det en väldigt bra kväll! Lite segt i början men framåt halv tolv-tiden började de spelas riktigt bra musik. Hela SSN dansade sig svettiga på det provosiska, trånga och charmiga dansgolvet. Fick även punkten "dansa med bordingvärden Tilan" avprickad från bucket list. Känns bra.

Hur snygg och härlig får man vara?

På lördagmorgon vaknar vi upp och till vår besvikelse ser vi att himmlen är molntäckt. Så istället för poolande åkte vi iväg till det där väskstället, som vi även besökte för ett par veckor sedan. Jag som redan innan har platsbrist i mina resväskor för hemresan hade tänkt att bara köpa en liten korg. Tyvärr blev det inte så. Väl där, omringad av álla fina väskor, kunde jag inte riktigt hålla mig. Så kan ju säga att jag köpte lite mer än en liten korg. Och ja pappa, jag har kanske ärvt ett litet köpberoende av min mormor. 

Påvägen bjöd vår taxichafför oss på "pink guava"-frukter som han hade pallrat från ett träd. Spännande smak, men faktiskt gott!

På kvällen åkte vi till Zen Garden för att äta en sista middag där. Även här hade vi ätit middag hemma på skolan för att spara pengar, dock vet jag inte om det där med att spara pengar gick så jätte bra.. Men gott, roligt och ruskigt mysigt var det! Igår kväll var det lite ändrade regler så istället för att behöva åka hem innan vi åkte vidare ut, så fick vi åka direkt från Zen till K1, som var utestället för kvällen. Precis som gamla goa tider alltså. Och K1 - himla kul var det. Precis som vanligt.

24 maj 2015 15:52 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas