Lovaochsaraikenya!

En sista måndag

Snälla låt mig skippa allt som har med kemiprov och engelska inlämningar att göra och ta mig istället tillbaka till roliga kvällar med underbara vänner som dessa här ovan

 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om dagen, den har väll rullat på helt okej. Engelska redovisning på förmiddagen som gick högt över förväntan och biologilektion efter lunch där vi körde hispers. Alltid lika roligt. Precis som varje måndag slutar vi redan vid två, mums. Så hann med ett äckligt benpass på gymmet tillsammans med Sara innan det var dags att sätta igång med kemin. USCH. Har verkligen pluggad kemi som en sämre gnu idag - innan skolan, efter skolan, efter middagen och till och med efter kvällsfikat - vilket är något väldigt ovanligt för att vara mig. Har nämligen en "slogan" att plugga, det gör man inte efter kvällsfikat eller på fredagar. Men detta bröts idag, och ändå fattar jag nada.

 

Hela dagen har jag slagits av tanken att nu är det en vecka och tio minuter tills jag hoppar på flygplanet som ska ta mig här ifrån, en vecka tills jag sitter på planet, en vecka tills jag ligger i min säng ensam i mitt rum i Sverige och så vidare. Känns rent ut sagt uschligt.

25 maj 2015 22:14 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas