Lovaochsaraikenya!

Chokladbollensdag

En kort och rätt så icke-krävande skoldag idag. Mycket skönt tycker jag. En mjukstart på en annars ganska så kämpig skolvecka. Till exempel har vi imorgon först ett fysik prov och sedan nationella i spanska på eftermiddagen. BLÄ! + ett engelska nationella senare veckan. Dock ska jag inte klaga då det finns många som har det värre. Flera i min klass har nämligen detta plus kemiprov och matematik-4-prov. Lider verkligen med dem och är så glad att jag ej läser dessa kurser detta år.

 

Efter att vi hade slutat bestämde Sofia, Sara och jag oss för att baka en chokladboll. För idag är det inte vilken dag som helst. Nej, idag är det chokladbollensdag!! Och mummakardemumma vad god vår stora boll blev. Men vet ni vad som hände?! Vi orkade inte äta upp hela vår bautaboll utan stoppade in den i kylskåpet för att äta den senare, och vad upptäcker vi senare om inte att chokladbollen är uppäten. Blir så himla irriterad. Okej, det kanske inte är världens grej - det är ju bara en chokladboll. Men förstår verkligen inte hur folk tänker. "Nej, men här ligger ju en chokladboll, det måste ju vara någons. Den kan jag ju är upp". Vi har självklart våra misstankar så imorgon är det fram med yxan...

 

På eftermiddagen hann vi även med en stunds poolande hann  innan svarta moln tornade upp på himlen och strax innan middagen stod regnet som spö i backen, och blixtra och dundra gjorde det också. I regnrännorna som rinner längs korridorerna var det bokstavligt talat forsar. Detta är dock inget ovanligt här i regnsäsongen utan det regnar nästan varje kväll/natt, och inte är det som svenskt regn där monsunregnet pågår i några minuter. Nejnej, här pågår det verkligen SPÖregn i timmar. Aja, inte mig emot i och med att jag har förkärlek till regn. SÅSÅSÅ himla mysigt när regnet smattrar utanför fönster och man sitter inne under täcket med te och bara myser.

 

Kvällen har ägnats åt fysikprov. Förhoppningsvis kommer det gå helt okej då jag pluggat som en gnu inför detta prov och känner att jag (förhoppningsvis) kan det mesta. Men exakt så kände jag inför förra fysikprovet och då gick det pinsamt uselt så vi får väll se. Kan inte annat än hålla tummarna och hoppas på det bästa.

 

 

 

11 maj 2015 20:55 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas