Lovaochsaraikenya!

BRA DAG!

En massa bilder på bästabästa Päran, men älskar verkligen dessa bilder med hela mitt hjärta <3. Saras underbara skratt & Pärs mysss.

Även fast motbjudande och kämpigt biologiprov så har den här dagen varit riktigt bra. Men varför har denna dag varit bra kan man då fråga sin? Jo, det ska jag ta och berätta, 

Ett. Som varje onsdag har Sara och jag sovmorgon till 11 (!!). Kan det bli annat än bra lixsom?! Denna tid ägnades åt en stunds degande i sängen innan jag tog tag i en sista titt på biologin innan provet.

Två. På idrotten spelade vi fotboll och rugby, Hur kul med rugby egentligen? Svar: KUL. Måste även tillägga att jag fick äran att vara lagkapten i båda matcherna (självutnämnd, men det behöver ivi inte lägga så stor vikt på..)

Tre. HÅLA efter lunch och solen sken. Tänker ställa samma fråga som i punkt nummer ett. Kan en håltimma med sol vid poolen bli annat än bra? Spelade kort (som vanligt dåda), lyssnade på härlig musik och badade. Efter en stund fick Sara och jag sällskap av Kikoy-Dogge som han så fint kallas.

Fyra. Biologiprov. Vänta va?!, tänker kanske ni. "Har hon med ett prov på sin "varför-dagen-var-bra-lista"? Sa hon inte alldelses nyss att provet var äckligt och jobbigt". Och för att svara på er fråga - Jo, biologiprovet var hemskt MEN för det fösta gick det (hör och häpna) helt okej (hoppas jag!!!) och för andra är det ju faktiskt över nu. Sista biologiprovet över, och kursen är nu slut, end, finito.

Fem, Som ni kanske kan se på bilderna här ovan så hade jag en riktigt rolig kemiektion. Hann räkna ett halvt tal, men vad gör det om hundra år. Istället hann vi visa Pär ett par discodängor och höra på ett par ordvitsar.

Sex. Tennis. KULKULKUL (iallafall tills det börjar spöregna)

Sju. Innan middagen hann vi med att baka en chokladboll. Hur kul, bra och framförallt gott?

Åtta. Kvällsfika - alltid lika mysmysmys.

Skulle kunna komma på hur många punkter som helst men tänkte att åtta kanske räcka.

 

20 maj 2015 22:19 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas