Lovaochsaraikenya!

Avslutningsdagen på Svenska Skolan i Nairobi

Så mycket bilder att det nästan blev för mycket.... SKOJAR DU ELLER SARA?!?!? För mycket, aldrig i LIVET. Det går inte att få för mycket av denna dag. Avslutningsdagen på SSN. Denna dag var allt. Denna dag var så underbar och så fin på alla sätt, men samtidigt så ofantligt fruktansvärt jobbig på samma gång. Våra 3:or tog studenten, de åkte iväg tidigt tidigt på morgonen till Nairobi National Park där de bland annat åt champagnefrukost. Under morgonen var vi några som hjälptes åt med att pynta deras buss som de sedan kom att åka in genom gaten i. De åkte in på fotbollsplanen och hela skolan + lärare + föräldrar stod där och firade och grattade dem. De var så fina, så himla fina. Sen var det fika för studenterna samt deras föräldrar och släkt, sedan samlades vi runt bibliotekets balkong för att lyssna på sång, tal (ambassadören var på VÅR skola och pratade, känn på den liksom!!!) Rosie höll tal, de åkte rutchkana ner från balkongen till vårt jubel. Det var så fint, på alla sätt. Sedan var det dags för lunch, denna höll Jossan och Tess i och de gjorde det så FRUKTANSVÄRT bra. De tog oss med på vår resa genom detta år och påminde oss om alla våra resor och allt vi fått uppleva. Det var folk som höll tal, fantastiska sådana, och några hade skrivit låtar, låtar som beskrev allt, Kenya, såså så bra.

 

Under kvällen var det dags för avslutningsmiddagen som ägde rum på ett superfint hotell. Så efter lunchen duschades det, bytte om osv för att sedan fylla bussarna och åka till middagen. Vi åt så god mat, vi lyssnade till så fina tal som flera tvår hade skrivit till treorna, vi fick höra ännu fler fantastiska låtar som folk skrivit, lärare, elever, boardingvärdar höll tal. Den här middagen kommer jag aldrig aldrig aldrig någonsin glömma, för den avslutade vårt år på ett magiskt sätt. Lova och jag tittade på varandra flera gånger under middagen och bara log. Tänk, tänk. Vilket jäkla år. Sedan åkte vi ut, med vår rektor Rosie, med våra boardingvärdar, med bossen Magnus, med flera lärare på skolan och hela SSN för att dansa och bara njuta, av min och flera andras sista kväll i vårt älskade älskade Nairobi.

 

Jag har så mycket mer jag vill skriva inte bara om denna dag, utan om hela året i Kenya. Och jag ska göra det, men i ett senare inlägg. Vi hörs, jättejättesnart, lovar.

2 juni 2015 21:46 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas