Lovaochsaraikenya!

SVERIGE

Tja på er! Nu tänkte jag visa en del av de bilder som jag tog under jullovet. Jag var som sagt i Sverige i drygt två veckor. Från början var det tänkt att jag skulle vara där hela lovet, dvs tre veckor och åka tillbaka hit dagen innan vi började skolan igen. Men, jag kände lite att jag faktiskt bara ville tillbaka hit och vara här några dagar och "landa" innan skolan drog igång igen. Sååå jag bokade om min biljett!

ÅÅ HEEEMMMAAA!! Under lovet åts det många och långa mysss frukostar tillsammans med familjen. Jag hade verkligen saknat att laga egen mat. Inte för att det är hur lyxigt som helst, verkligen, att vi varje dag här bara glider in i köket och där står både frukost, lunch och middag serverad. Men det är allt något speciellt med egna svenska frukostar.

 

FANNIEE <333  Träffade massa efterlängtade vänner, däribland min älskade Fannie och ååå det var underbart!!!! I flera timmar satt vi på Delselius och fikade, åt lunch och prata prata prata. Och hon påminde mig verkligen om hur mycket jag tycker om henne. Bäst är du Fannie.

En helg åkte jag tåg till Skövde där min mamma plockade upp mig för att sedan åka vidare till Göteborg och hälsa på massa släkt vilket var sååå mysigt. På en av bilderna ovan ser ni min 92 (!!!) år gamla mormor. Alltså vilken fighter hon är, och dessutom bland de sötaste människorna på jorden. Vi var också iväg en sväng på Marstrand och åt middag, åå älskade Marstrand.

En dag åkte både jag och Lova ut till Ingarö där vi ordnade brunch tillsammans med våra fina vänner från vår klass i Sverige. Wow vilken crazygod brunch vi fixade ihop och WOOW vad mysigt det var att få träffa dem igen och bara prata av sig om allt som hänt. Däremot var vi inte hela gänget samlat då både Filippa och Linnea var bortresta vilket var bajstråkigt. Som tur var hann jag träffa Filippa iallafall en gång innan hon åkte iväg till Tanzania <3

 

Tidigt på morgonen den 6:e lyfte mitt plan från Arlanda och det var återigen dags att krama om familjen och säga - hejdå, vi ses om 5 månader. Självklart var det jobbigt, riktigt jädra jobbigt men samtidigt ville jag ju inget hellre än att komma hit igen. Och väl framme på Jomo Kenyatta airport fick jag ett välkomnande i världsklass. Där stod älskade Violisen och Sofia med en plansch där det stod VÄLKOMMEN HEM TILL KENYA SARAMAN! De hade blommor och choklad. Och vi bara kramades och kramades och kramades. Jag vill bara spola tillbaka till den studen igen och igen och igen, För det var bara så jädrans bäst. JAG HAR VÄRLDENS ABSOLUT BÄSTA VÄNNER.

 

Dagarna innan skolan började var bättre än superbra. Strålande sol varje dag och jag gjorde inte så mycket annat än att spendera tid vid poolen. Spelade massa kort, baaadaaa åt frukt med Sofia, hängde på Junction, hade crazyroliga kvällar och njöt av att få sova med 5 kuddar och Lovas underbara täcke. <3 Jag tog tyvärr inte speciellt många bilder under lovet, meen nu har ni allafall fått se en liten del av vad jag har haft för mig. Avslutningsvis vill jag bara säga TACK för världens bästa jullov.. 

20 januari 2015 10:03 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas