Lovaochsaraikenya!

MÃ…NDAG MÃ…NDAG MÃ…NDAG

Tja på er! Första dagen på den här veckan är nu avklarad och jag måste säga att den har varit ganska bra ändå. En vanlig måndag helt enkelt. På engelskan hade vi bokdiskussion där vi skulle diskutera "Desert flower" som vi har läst under en lång tid och även sett filmen. Till boken har vi också skrivit ett gäng läsloggar och att få färdigt och skicka in dem är vad jag har ägnat denna kväll åt. En annan sak jag gjort ikväll är att jag har betalat första avgiften för resan till Rwanda. För på påsklovet ska både jag  och Lova åka med flera andra på internatet samt en del föräldrar till Rwanda och Uganda där vi bland annat har chansen att se bergsgorillor! Resan är verkligen svinigt dyr, men, jag tror verkligen det kommer vara värt precis varenda krona. AHHH. JAG: LÄNGTAR!

 

Efter skolan var jag med på akrobatiken som har dragit igång igen, Däremot är det så himla tråkigt att vi är så få. Ibörjan var vi ju verkligen många men sen har fler och fler droppat av.... Till middag bjöds det iallafall på crazygod mat,  soppa, pannkakor och bröd (!!) Och sen har jag som sagt pluggat stora delar av kvällen hos Violisen.

 

Ett gäng bilder som är tagna för ganska länge sen men som visar hur det kan se ut under akrobatiken. Nu ska jag sova, TJING TJONG

 

19 januari 2015 20:24 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas