Lovaochsaraikenya!

FREDAG

Tjing tjong! Fredag idag, vilket innebär låååång sovmorgon, få lektioner och heeeeeelg!! Denna vecka har också gått fort, trots att jag var sjuk i början av av den och att den har bestått av flera prov och inlämningar. Igår hade jag både svenskaredovisning och under kemilektionen hade vi ett praktiskt prov. Hahha, dock kändes det lite oseriöst då vi gick runt och pratade med varandra under själva laborationen och sen när vi skulle skriva rapporten så sitter Pär längst fram och snackar konstant och drar massa av sina fantastiska skämt och vitsar :))

 

Ikväll ska vi som det ser ut nu ut och äta och fira Helly och Violan som båda fyllt 18 men som vi inte riktigt firat ordentligt än. Och imorgon tidigt på morgonen åker Lova och jag tillsammans med vår Wildlife-klass till Naivasha. Där ska vi, om jag har fattat det rätt, ta massa vattenprover, äta pizza på en himmelsk restaurang, sen finns det också chansen att rida. Ni vet som vi gjorde en helg under förra terminen. Vi hörs och ha en sån där riktigt bra dag nu.

 

Avslutar med den finaste bilden som någonsin tagits, NÅGONSIN. Alltså jag är verkligen förälskad i den. HAR NI NÅGONSIN SETT EN SNYGGARE TJEJ, SVAR NEJ! Har den här bilden numera på mitt skrivbord och som bakgrundsbild på mobilen, jag väntar bara på att WIlma själv ska förstå hur fin den är och göra någonting av den.

30 januari 2015 07:07 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas