Lovaochsaraikenya!

Diani - med familjen

Efter Masai Mara flög vi direkt till Diani. Härligt, mycket härligt var det. Och vad hände där då? Jo, vi hängde mycket på stranden, i poolen med härliga backslicks och spelade en himlans mycket kort & fia.

En av de fem dagarma vi var där så åkte vi ut på en snorklingstur. Väldigt, väldigt mysigt och roligt var det!

 

"Kan du rekomender något att göra här i närheten"? frågade mamma en man som jobbade i receptionen på hotellet. "Min favorit är en ""snake-master", jag har min lediga dag imorgon så jag kan följa med er dit " svarade han. Sagt och gjort, En av dagarna åkte vi alltså till en "snake-master" och jag kan ju inte riktigt stortrivdes där... Först och främst, reptiler är väll kanske inte mina favortier men det kändes dessutom att stora ormar, så som svarta mambor, och krokodiler skulle vara instängda i små burar... Men aja, jag hade det roligt med barnen från byarna i närheten som kom springade när de hörde att turister kom. Juste, på sista bilden här ovanför ser ni sj'älvaste snake-mastern, han i mitten. Han kan nog vara en av de härligaste människorna som jag träffat. Bokstavligt talat var han helt "crazy"-glad, och levde verkligen som varje dag kunde vara hans sista (kan dock bero på att han varit nära på att dö ett flertal gånger på grund av ormbett...)

 

 

Samma dag som ovan åkte vi även till en av byarnas medecinman. Också en himla mysig snubbe. Han kunde inte ord engelska så vi hade en tolk som översatte allt.

 

Ja, det var väll lite av det som vi gjorde när vi var i Diani, och som Sara nämnde i ett tidigare inlägg så ska vi dit igen om endast tre veckor!!!! AHH, det kommer bli så CRAZYBANANARS KUL!!!!

 

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas