Lovaochsaraikenya!

Dag 158 & 159

Häftiga som vi är så ska vi, SSN-gänget, bestiga Mt Kenya om två veckor. Vandringskängor är då obligatioriskt och skavsår är något man helst undviker. Därför gick vi till Impala efter skolan för att gå in skorna. Mina kängor väger seriöst 10 kilo skon, men annars känns de sköna. Utan skavsår, check!

Helt plötsligt får två av våra vänner den briljanta idén att de ska jaga några marabustorkar. Gick sisidär... Ps. Springa i vandrarkängor är svårt.

På onsdagar efter lunch har jag och Sara vår älskade håltimma. Kärlekt till den. Vet ni vad mer händer varje onsdag? Ett bord med gottisaker ställs upp på Nedelänska skolan (som är på samma område som oss) och säljer detta 100 shilling styck (8 kr).. Jag och Sara lyxade till det med en skriva bananbröd och en croissant och tog med oss till poolen där vi spelade kort. Och vet ni, jag blev MASTER! Det är något man blir om man vinner 5 gånger på rad. Är fortfarande lite smått överlycklig över detta och kommer skryta om det resten av mitt liv, typ.

 

Juste, igår hade vi även livräddning i poolen på idrotten. Det var riktigt kul om man bortser från att vi nästan frös ihjäl. Det har seriöst varit strålande sol varje dag sedan vi började skolan efter julen men igår var vädergudarna verkligen inte på vår sidan. 21°C kallt är inget att leka med, eller vad säger ni i kalla Sverige ;)

22 januari 2015 07:53 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas