Lovaochsaraikenya!

Onsdag

Godmorgon! Tänkte  passa på att kika in här och snabbt berätta vad som hänt sen sist. I måndags var det en vanlig skoldag, dock var den verkligen ovanligt lång och bara jätteseg. Efteråt var jag med på akrobatiken och kvällen bestod av enbart matteplugg. Igår, tisdags hade vi som jag vet inte hur många gånger jag redan skrivit det, mattenationella från 08.30-13.00. Efter skolan gick jag tillsammans med ett gäng till Junction för att inhandla mat och andra grejer till Mt. Kenya. Sedan under kvällen började jag packa inför Mt. Kenya. Har dock inte riktigt testat att få ner allt  ryggsäcken, det lär jag märka idag då ryggsäckarna ska vara färdigpackade ikväll. :)) HÖRRNI, VI ÅKER IMORGON. LÅT OSS BESTIGA ETT BERG! Ahhh, vad laddad jag ärrrrrrrrrrrr.

 

Bilderna har ju verkligen ingenting med texten att göra, bara att jag saknar och tycker om er två. Mycket.

 

DET ÄR ÖVER!

Idag smällde det. Ett fyra-timmigt nationellt prov senare och vi kommer slippa matematik på ett bra tag. Alltså förstå hur lycklig jag var när jag gick ut ur klassrummet, och då inte för att det gick superdupermegabra utan för att det är över. AHHHH! Och det enda vi har kvar nu är svenska seminarium och sedan är det "byebye skolan ses om 2,5 vecka".. För i övermorgon drar vi ju och bestiger Mt.Kenya och shitbananas vad peppad jag är! Hela läxis idag har gått åt till att packa Mt.Kenya ryggan. Phuu, säger jag bara, Vilket träningspass. Gick sisådär för mig i början - har en liten tendens att ta med mig lite för mycket kläder plus att min sovsäck är kolosalt stor. Men fick hjälp av föredetta före-detta-scout-Sofia, och nu är jag & min ryggsäck fit for fight!

Favvobild från ett par helger sedan. Jag och mina två härliga pangbruttor.

SÖNDAG

Dagen inleddes med brunch och strax därefter bestämde jag, Lova och Katia oss för att träna, trots att det inte var ett moln på himlen och säkert 30 grader. Anledningen till att vi inte dundrade ner i poolen istället berodde på att vi hade en skola på besök idag, Precious Blood. En väldigt kristen skola som var här för att debattera mot de som läser Model UN-kursen. Strax efter att vi hade ätit brunch så skulle även de äta här och då var det kanske inte så passande att vi springer runt i bikini och badar. Men så fort de hade ätit  så kastade vi oss i vattnet och vid poolen spenderades ganska så väldigt exakt resten av dagen. Till middags serverades jätte god mat och resten av kvällen har jag pluggat matte. Vi har som sagt nationella på tisdag, och sen är det FINITO med matten på ett väldigt bra tag. För att vara mer exakt, resten av gymnasiet. :))) Den kommande veckan kommer inte se ut som vanligt, för på onsdag kväll packas våra enorma ryggsäckar och på torsdagmorgon börjar MT. KENYA ÄVENTYRREEETTTTT.  SHIT OCH BANNNAANAS VAD LADDAD JAG ÄR. Sen efter Mt. Kenya kommer vi hem hit en dag för att packa om väskan och sedan åker vi till Diani. Kan det bli bättre, svar nej.

Så länge får ni suktas av två bilder från Dianiresan på höstlovet. Docker suger det, VERKLIGEN, att inte hon där uppe, Sofian,  kan följa med oss <3