Lovaochsaraikenya!

Mt. Kenya - Dag 5

Femte och sista dagen av vårt Mt. Kenya-äventyr, och denna dag fanns det bara ett enda mål, att ta oss ner till bussarna. En 10 km lång sträcka, en sträcka som gick bra mycket fortare än första dagen. För varje steg man tog, var man ett steg närmare bussarna, ett steg närmare hem, ett steg närmare en dusch (!!!) och ett steg närmare Diani. Jag gick tillsammans med Violan hela sträckan och vi bara log hela tiden, allt var bara så bra. Man gick där och kände bara, nämen shit, vi gjorde det ju faktiskt, vi besteg Afrikas näst högsta berg. Fett bra, fett bra vi är. Och det var ju trots allt det absolut häftigaste jag någonsin har gjort, men just då kände jag mest bara - Hejdå Mt. Kenya, jag kommer inte sakna dig.

 

För att avsluta hela det här fantastiska äventyret vill jag bara skriva att jag är så stolt över mig själv och över hela vår SSN-flock. Vi tog oss upp för Afrikas näst högsta berg. Trots att folk blev höjdsjuka, trots att folk hade en vansinnig huvudvärk och trots att folk spydde längst vägen upp mot toppen så gav folk inte upp. Vilka jäkla kämpar. Sen vill jag också skriva vilken otrolig respekt jag har för alla våra bärare som hjälpte oss att bära våra enorma ryggsäckar + deras egenpackning upp för hela vandringen. Dessa bärare hade en lön på 1000 shilling/dag, vilket motsvarar ca 80 svenska kronor/dag. Det är helt absurt.

Sist!!! FRAMFÖR ALLT, är jag så ofantligt glad och tacksam för att jag har fått dela det här äventyret tillsammans med världens bästa vänner. Älskar er mot oändligheten och vidarevidarevidare.

Vi fixade ju det här, tillsammans.

      Avslutar hela denna resa på bästa sätt, med en av Wilman och hennes Goprobilder. F Ö R   A T T   D E  Ä R  V Ä R L D S  B Ä S T

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas