Lovaochsaraikenya!

En tisdag

Bild från dagens fysiklektion. Vadå springer inte apor runt, runt bordet när man sitter och räknar ute hemma i Sverige?

 

Usch idag har faktiskt varit en mindre bra dag. Eller dagen har ju inte varit dålig men inte heller extremt bra. Det hela började med att en tidig kemilektion med laboration. Min medlaborant Sara hade haft en olycka på morgonen. Hon hade råkat tappa sin äggmacka upp och ner i sängen och som om inte det räckte så spilldes även kaffet ut - vilket bidrog till att Sara hade ett stålande humör på kemin. Och jag, jag var allmänt morgontrött efter att inte kunnat sovit så mycket inatt. Så samtalsämnena flödade kanske inte mellan oss på kemin - men sådant kan ju också vara skönt. Att inte behöva prata alltså.

 

Efter kemin slungades vi in i fysikens värld. Två och en halv timmes helvetesfysik gjorde inte dagen bättre. Kan lektionerna idag bli tråkigare undrar man då? Svar: ja, definitivt. Eftermiddagen skulle nämligen ägnas åt 2 timmar spanska. Sista timmen på spanskalektionen fick vi iallafall se på film - en komedi skulle det vara. Förstod dock verkligen ingenting av varken filmens handling, skämt eller vad de överhuvudtaget sa. Filmen får helt enkelt fem av fem stjärnor av mig.

 

Efter att vi slutat satt jag en stund på Filips rum och pluggade. Hade däremot verkligen ingen ork alls och kände hur ögonlocken började kippa, så bestämde mig för att förflytta mig till min egen säng där jag låg och halvsov/läste fram till middagen.

 

I gårdagens inlägg nämdes det att filmen skulle vara klar igår - I wish! Efter, utan att överdriva, 2,5 timmars arbete hade vi endast åstakommit att få in filmerna på datorn och då gav vi upp för dagen. Men idag så blev vi klara! Och detta gjorde min dag såsåså mycket bättre för den blev faktiskt förvånadsvärt härlig och mysig! Mycket nöjda är vi. Sååå imorgon kommer den upp - LOVAR

21 april 2015 22:11 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas