Lovaochsaraikenya!

En perfekt söndag

Alltså denna söndag har varit helt perfekt. Helt perfekt antal soltimmar, helt perfekt toi-tripp, helt perfekt dos farmor, helt perfekt middag, ja jag kan fortsätta länge till men jag tror ni fattar melodin. VId halv ett-tiden pallrade jag mig ut till poolen. Där solade, badade, pratade, spelade kort (såklart) och hade jag det prima med mina ofantligt bra vänner. Känn er träffade Sara, Filip & Katia <3

 

När vi var på Toi i fredags provade jag ett par makalöst fina dojjor. Nike free run i grönblå och orange. Kärlek vid första ögonkastet var det och de passade på mina fossingar som handen i handsken. Men jag hade tyvärr inte med mig tillräckligt med pengar och kunde därför inte köpa pjucken (Sara-ord <3). Kunde verkligen inte släppa tanken på dem så idag övertalade jag Filip och Sara (okej, det krävdes inte mycket övertalning utan mer en fråga) att följa med mig till Toi idag igen och till min stora förtjusning fanns det kvar. För en relativt billig peng blev det mina och jag kunde inte vara gladare. (Om ni vill ha en lite susning om hur de ser ut går de att skymta på fösta bilden (de är de skorna som jag provar)).

Efter middagen hade jag bestämt skype-träff med min käre farmor. Hon är verkligen den mysigaste och bästa människan jag vet. "Jag har kammat mig lite extra för att du skulle se mig, så nu hoppas jag verkligen att du ser mig" säger farmor lite orolig om att hon inte ska synas i webbkameran. Det där med att hela hon syntes gick ju lite sisådär men är stolt över henne att hon lyckades bemästra skype så bra som hon faktiskt gjorde.

 

Kan inte motstå från att lägga upp dessa två bilder. Mina två favvobilder på mysmänniksan. Båda från i julas när jag var och hälsade på. Älskar bilden till höger där farmor ska testa och ta en "bild som man tar på sig själv" för att citera henne själv.

 

 

 

 

19 april 2015 21:24 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas