Lovaochsaraikenya!

Dag 34

Tjabba tjena hallå! Idag har det varit en ganska ohändelserik dag. I skolan hade vi vårt första matematikprov, och jag säger bara "kill me". Aja. Efter skolan var vi ett par stycken som gick iväg till Junction där vi handlade lite inför helgen på Nakomat och åt Frozen Yogurt.. Sara och jag har dock bestämmt att vi har nyttighetsvecka denna vecka (eller rättare sagt, inte-äta-onyttigt-vecka), så vi åt "endast" neutral yougurt (hur nyttig den nu är) och massa frukt, riktigt gott!

 

Idag fick vi även lite mer information om helgen och Masai Mara. Vi fick bland annat reda på att både på söndags- och måndagsmorgonen är det frukost klockan halv sex för tidiga game drives. Man kan minst sagt säga att det är lite blandade åsikter om detta men jag tycker iallafall att det ska bli sjukt mysigt att gå upp så pass tidigt. Tänk bara att åka på safari i soluppgången! Ahh, jag längtar sjukt mycket till helgen! 

 

På grund av brist på bilder från dagen så kommer istället lite bilder från förra veckan. Här hade vi East African Wildlife vilket är en naturkunskap specilisering som vi läser här. Det är vår lärare Pär som har format kursen själv, tror, jag, och därför kan vissa lektionen var lite annorlunda. Dock alltid väldigt intressanta och roliga.  På denna lektion trädskådade vi till expempel.

 

 

 

 

17 september 2014 23:35 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas