Lovaochsaraikenya!

Finbesök

Kom ju på att jag varken skrivit eller visat speciellt många bilder från helgen då Pappa och Ann kom hit och hälsade på! Trots att de inte var här hos mig på internatet speciellt många dagar så hann vi ändå med en hel del. Dock spelade det inte så stor roll vad vi gjorde, bara grejen att de faktiskt var här hos mig, här i Kenya och påminde mig om hur mycket jag tycker om dem, var sååååsåååå mysigt. Första dagen var vi bland annat iväg till Karen Blixen museet för att sedan promenera till en ultra fin restaurang och åt sån god mat.

På kvällen åt vi på en restaurang som låg inne i Nairobi. Servitörerna kom lite vart efter som och serverade olika typer av kött, drack dessutom ungefär världens godaste passionsfruktjuice. Mums på denna kväll. Så synd att jag inte hann ladda över bilder från Anns kamera. Där fanns det betydligt fler och bättre bilder från denna kväll. Ajajaj

Dagen därpå gick vi upp tidigt för att bli upphämtade av en taxi som skulle köra oss till Hells Gate. Men, innan det åt vi frukost på Art. Våfflor, pannkakor, musli, färskpressad mangojuice, världens godaste kaffe, ja ungefär precis exakt så gott som det låter.

 

I Hells gate hyrde vi cyklar och cyklade bland zebror och giraffer. Wowowow vad roligt detta var! Jädrans vad varmt det var denna dag och de där cyklarna var kanske inte riktigt i toppskick, så bra jobbigt var det också, men som sagt himla kul!

 

Idag är det exakt en månad kvar tills både Lova och jag sätter oss på planet hem till Sverige igen för att fira jul. Vad hände? Vi kom ju precis hit...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas