Lovaochsaraikenya!

SOVGOTT

Hej på er! Innan jag går och lägger mig tänkte jag bara kort berätta om dagen. Torsdag idag vilket innebar språk-förmiddag och natur-eftermiddag. Till lunch serverades Fish and chips, det är verkligen helt sanslöst vad gott det är. Efter skolan gick jag och Lova över till Impala och sprang ett par varv och körde lite styrka, som dock ganska snabbt gick över till att vi bara satt på gräset och pratade.Hela kvällen har ägnats åt matteplugg och för en gångs skull var jag iväg till mattestugan då vi har vårt sista prov i Matte 3c kursen imorgon, innan nationella dvs. ÖNSKA OSS LYCKA TILL!!!!

Juste, en annan kul grej som hände idag var att jag fick paket!!! Åhh min fina moster hade skickat ett sånt fint kort, skumtomtar och lite andra grejer <3 SÅ GLAD JAG BLEV!

Nu - SOVA!!. VILL ATT DET SNABBT SKA BLI MORGON FÖR ATT IMORGONBITTI HAR VI SOVMORGON OCH DÅ SKA JAG SKYPEA MED MIN ÄLSKADE ÄLSKADE ÄLSKADE ALV<33333 Har inte pratat med henne sen vi skiljdes åt i somras, vilket är över 130 dagar sen, då hon lämnade Sverige för ett år i USA och jag åkte hit. Bästa tjejen i världshistorien som jag saknar, som jag saknar såå såå mycket.

 

 

 

 

4 december 2014 21:00 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas