Lovaochsaraikenya!

Måndagmåndagmåndag - 4 dagar till Sverige

Hejhejhej! Hoppas ni haft en bra första dag på denna vecka och också en riktigt bra helg! Själv har jag haft en av de bästa helgarna sen jag kom hit. Som jag skrev i inlägget under så var vi iväg på Åsnesafari från fredagmorgon till söndagkväll.. Massa mer om och massa bilder, kommer, snart, lovar. Vi har också typ totalt 2 timmars film från denna helg också, så en film kommer också så småningom. Annars då, idag var det en vanlig måndag med vanliga lektioner hela dagen fram till 16.10. Efter vi slutat gick jag över till Impala där jag sprang ett par varv vilket var så skönt! HALLÅ vänta, vad skriver jag. Idag har det då verkligen inte varit vilken måndag som helst, för idag fick jag äntligen, äntligen, äntligen paket från Pappa och Ann. 4 veckor tog det för det att komma fram hit. Och stort var det, och fint var det, och ååååååhhh bäst var det! Alltså det innehöll verkligen sååå underbara grejer. Ni två, ni är såååååå bra!!!

 

En annan helt sjuk grej är att om mindre än en vecka är jag på svensk mark. I mitt hus, med min familj. Det känns verkligen, riktigt konstigt. Samtidigt som det ska bli helt fantastiskt underbart att få träffa familj och masssaaaa vänner, så känns det samtidigt inte helt rätt att lämna detta. Även fast det bara är under en kort tid, och jag vet att jag och alla andra kommer tillbaka, så känns det riktigt, riktigt jobbigt.  En halv termin har gått, halva vår tid här, och tiden har verkligen gått skrämmande fort.

 

Innan vi åker till Sverige kommer vi hinna med att både skriva nationelltprov i matte på onsdag, på torsdag har vi spanskaprov och imorgon spanskaredovisning. På onsdag är det julmiddag och på torsdag ska vi troligtvis ut och äta, en sista gång detta år. Sen på fredagkväll, då åker vi.

 

Avslutar detta med att säga sovgott, godnatt och vi hörs imorgon. 3 bilder från helgen också.

 

15 december 2014 20:54 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas