Lovaochsaraikenya!

Dag 124

Hej vänner! Satt och bläddrade igenom bilderna på mobilen precisd och insåg att jag har lite "vardags"bilder som ni ej har fått se. Några mindre spännande än andra menmen. Let see!

 

1. Här ovan ser ni en fin groda som jag, Sofia och Filip åstadkom på fysiklektionen, vem vill räkna när man kan rita coola saker på grafäknaren.. Vi försökte oss även på att få fram batman, men det var litte för många roten ur absolutbeloppet osv....

2. Kom ni ihåg skrev att jag har hittat världens och då menar jag verkligen världens skönaste plats i mattesalen? Här är den. Lutad mot väggen, fötterna (och här med julstumpor) på stolen framför och kort som man är så får jag precis plats under hyllan. Helt perfekt! Denna kväll när vi satt och plugade till mattenationella så hade även FIlip anammat mig. Dock klagade han lite på att han var för ovig och vänsterhänt, struntsnack... 

 

Som vi säkert har nämnt innan så har jag och Sara fixat julklappskalendrar till varandra. Den 17:e öppnade jag ett stort och avlångt paket och fann denna underbara planch. "Perfekt till en crazycatlady", sa Sara. Till höger ser ni sovmask som Sara fick av mig häromdagen. Sasha' s sleeping, Tycker ni inte att jag är helt fantastisk otroligt bra på att brodera, hahah.

Varje morgon i december har börjat med att vi prick klockan åtta samlas i mitt rum med i frukost i högsta högg för att se på den obligatoriska julkalendern. Känns väldigt sorligt att detta var sista dagen med denna tradition...

Lektionen som vi hade innan lunch slutade några minuter tidigare så vi hade en extra lång lunchrast, vilket resluterade i att vi åt lunch i rekordfart för att kunna ligga vid poolen så länge som möljigt. Hur ofta händer det i Sverige, att man ligger vid poolen och steker på en lunchrast?

 

Sista lektionen var Kemi och Pär hade planerat att vi skulle laborera. Nej, tack tyckte vi och lyckades övertala Pär att "spela" Hispers (eller land & stad som vissa kallar det) - cirkus världens roligaste lek. Detta + Fia är väll ungefär det enda jag och Sara gör på somrarna så vilka var vinnarna om inte vi? ;)

Idag åker vi faktiskt till Sverige och det känns så himlahimla konstigt. Det är nästan så att jag är lite motvillig att åka hem, inte för att jag inte saknar alla där hemma sviiinmycket utan för att det känns så konstigt att lämna detta underbara land och fina människor här... Men det ska iallafall bli supermysigt att komma till Sverige att fira jul, krama alla fina där hemma och blir dregglad i ansiktet av min kissekatt. Igår skickade mamma denna bild till mig. SNÖÖÖÖÖÖÖ!!! Det är en av sakerna som jag verkligen vill hem till, snö och kyla. Dock ser det ut som om det ska bli varmt igen, så det lär nog inte ligga kvar tills imorgon då jag kommer hem. Men man kan ju alltid hoppas.

19 december 2014 07:39 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas