Lovaochsaraikenya!

Dag 114

Dagen idag kunde inte börja på ett bättre sätt. Först åt jag, Lova, Emelie och Viola frukost i Lovas säng framför julkalender. Direkt därefter skypeade jag med Alva och aaaaaahhhhhh såååå underbart att få höra hennes röst. Som jag skrev igår har vi inte pratat på riktigt med varandra sen vi sågs sist i somras vilket är helt helt HELT galet. SOM JAG TYCKER OM DIG ALVA <3

 

Första lektionen hade vi fysik som följdes av Wildlife-lektion då vi räknade majskorn på en majskolv. Yes ni hörde rätt och tänker förmodligen vad är det där för himla nöt-kurs men anledningen till att vi anvnde just majskolvar var för att lära oss räkna med Chi2-metoden. Efter lunchen låg vi vid poolen ett tag innan det var dags för matteprov. SISTA PROVET i kursen är nu över. Galet skönt. Efter provet var vi ett gäng som gick till Toi för att inhandla julklappar vilket jag faktiskt hittade, ett par i allafall..

 

Nu på kvällen bestämde jag, Lova, Katia, Emelie och Lovisa oss för att gå till Junction och bara ta det lugnt och fika på Java. Där drack vi crazygod julkaffe och delade bland annat på världens godaste morotskaka. Var också inne en sväng på Nakumat och hittade HOBNOBS med choklad!!!!! Ni anar inte hur jag har letat efter dessa i Sverige!!!!

 

Imorgon blir det tidig uppstigning då vi ska vandra över Ngong Hills sju kullar. Kommer förmodligen bli riktigt jobbigt men också sååå kul. Lova och jag tänkte ta med filmkameran och förhoppningsvis klippa ihop en film senare. Annars så kommer ni få massa bilder, lovar.

 

5 december 2014 21:37 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas