Lovaochsaraikenya!

Dag 112

Alltså igår var en sådan himla bra dag. Det hände en massa småsaker hela tiden som gjorde att mitt leende på läpparna bara blev större och större.

1. Mattektionen, som jag förövrigt var själv på då Sara var sjuk och Sofia är tillfälligt i Sverige, blev avbruten av att brandlamret gick. Det var bara en övning men ändå kom brandbilen, Kenya i ett nötskal. För att förtydliga lite så var det positiva med det här att jag "fick skippa" lite av min mattelektion.

2. På onsdagar har jag två mattelektionen på rad, drömmorgon va? Nej, men på den här lektionen satt jag hel lycklig.på grund av -  1. Jag hade bästa platsen, det vill säga att jag fick väggplatsen och kunde därför sitta lutad mot väggen och benen på en stol framför. Okej, detta lät inte alls mysigt men det är verkligen det, jag lovar! Hahah. 2. Jag lyssnade på julmusik. vilket jag i och för sig alltid gör, 3. Uppgifterna bara rullade på och jag klarade allt som kom i min väg. till och med massvis med A-uppgifter. Ahh, vad jag är bra, tralalalla.

3. Vår idrott som skulle varit efter matten blev inställd då det spöregnade, WIHIOO! Och att det regnade gjorde bara dagen ännu bättre, då jag älskar regn och kyla sååå himlans mycket. Lova hjärta regn. Och ja, jag lovar, jag är ej ironisk.

4. Till lunch blev det typ världens godaste mat, Gulashsoppa-ish och de godaste bröden i hela världshistorien.

5. Jag och Sara har våran enda håltimma på onsdagar, och denna timma är typ den bästa i veckan. Brukar oftast spenderas till ingeting alls, och precis så spenderades den denna vecka också. Älskar.

6. Wildlife presentationen som jag varit så sjukligt nervös över i flera veckor är äntligen över! Min presentation gick väll helt okej, men det viktigaste är att den är över!!!

 

På tal om något helt annat så for denna primaballerina till vänster iväg till Sverige i förrgår för en snabbvisit. De senaste två dagarna har jag ej kunna fråga henne "ska vi gå och se om det finns mat" efter sisådär varje lektion - och denna mat är bananer/vattenmelon/passionsfrukt vilket i och försig inte finns efter varje lektion (vilket kanske är tur för annars skulle jag rullat fram vid det här laget), eller fråga "ska vi fixa kaffe" sisådär varje läxis ". Och detta plus såklart min lilla Sofia, saknar jag himlans mycket.

 

4 december 2014 15:53 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas