Lovaochsaraikenya!

Dag 4

Hej hej hej! Nu tänkte jag göra något helt nytt, nämnligen att skriva ett blogginlägg helt själv. Häftigt eller hur? Nej, men detta är väldigt spännande då blogg aldrig riktigt varit min grej och detta är nog det första blogginlägg som jag skrivit på en väldans massa år, så ni får ha lite förståelse.

Idag har vi haft vår första riktiga skoldag, och dagen började med kemi där det visade sig att vi endast kommer vara 7 st elever vilket troligtvis kommer vara lite speciellt men samtidigt väldigt skönt då man kommer få sjukt mycket hjälp. Skrämmande med denna lektion var att vi började gå igenom de basic of the basic inom kemin vilket jag och Sara har jobbat ganska mycket med och kände mig säker på innan sommarlovet men nu är det som allt är bortblåst. Men det ska nog gå bra. Hoppas jag... Vi hade även fysik och matematik idag vilket flöt på ganska bra. Dock fick jag och Sara reda på att vi ska läsa klart hela matematik 3c till jullovet samtidigt som vi parallellt läser klart resten av 2c, som ska vara klar i slutet av september. Så man kan minst sagt säga att vi kommer få en stresig mattefylld hösttermin. Men för att tänka positvit så kommer inte behöva ha någon mer matematik någonsin på resten av vår gymnasietid efter jul!

På eftermiddagen gick nästan hela internatet iväg till Juntion, idag igen. Vi handlade lite nödvändigheter, för visst räknas kakor som nödvändigheter? När vi sedan kom hem myste vi på Hedvigs rum men tända ljus och tittade på How to train your dragon.

God natt!

19 augusti 2014 23:08 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas