Lovaochsaraikenya!

Aktivitetsdag

Heeej! Och idag har vi bott här på internatet i 1 vecka. Fortfrande så overkligt att vi faktiskt bor här nu, och att vi kommer göra det de kommande 10 månaderna. CRAZY!

Idag har vi haft aktivitetsdag, då vi blev indelade i lag. Inte bara gymnasiet utan vi var blandade över alla olika årskurser. Vi spelade bland annat kubb, kastade stövel och körde namnlekar. Kan väll inte säga att det gick mega bra för mitt lag men kul var det i allafall. Till lunch bjöds det på grillade hamburgare, alltså sååå gott. Resten av dagen tog vi det mest lugnt, spelade lite tennis ( eller det blev väll inte speciellt mycket till spel då ingen av oss var någon tennis-super-elit-gud). Sen började det spöregna, alltså det öste verkligen ner. Då tog vi vårt första dopp i poolen! Såå härligt!

Senare på kvällen efter middagen var vi en sväng på Junction för att köpa våra bars (ÄNTLIGEN), haha  åå. Alltså jag är verkligen konstant hungrig här, så dessa underbara bars är perfekta att ta som mellis lite då och då. Sen blev det en fika på Art och sedan avslutades kvällen hos Emelie framför Grey´s. Varken jag eller Lova har ju sett det tidigare så vi är nu inne på första säsongen 6:e avsnittet, vilket betyder att första säsongen snart är slut, nooo. Så nu har Emelie bett sin moder skicka ner andra säsongen :)

 

24 augusti 2014 00:47 | Foto |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas